Pembe Külot

2014 Yılında Rusya’da Ayı Saldırısına Uğrayan Adam Hangi Şarkının Çalmasıyla Kurtulmuştur Cevabı?

Rusya’da 2014 yılında meydana gelen bir olayda şanslı bir balıkçı maruz kaldığı ayı saldırından sürpriz bir şekilde kurtulmuştu. Balıkçının ayının saldırısından kurtulması telefonunda çalmaya başlayan şarkıyla mümkün olmuştur. Şarkıyı ise torunu yüklemiştir. Kamuoyunda gündem olan bu olay ise bilgi yarışmalarında karşımıza çıkan bir soruya dönüşebiliyor.

Yazımızda ve – 2014 Yılı – Rusya – Ayı Saldırısı – Adam – Şarkı – Kurtulma – Cevap hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Soru: 2014 yılında Rusya’da yaşanan olayda ayı saldırısına maruz kalan balıkçı, torununun şaka yapmak maksadıyla yüklemiş olduğu hangi şarkı telefonunda çaldığı için ayı saldırısından kurtulmuştur?

  • Iron Maiden –Run The Hills
  • Metallica – The Unforgiven
  • Tarkan – Şıkıdım
  • Justin Bieber – Baby

 

Sorunun doğru yanıtı Justin Bieber’ın Baby şarkısı yani D şıkkıdır.

 

2014 Rusya Ayı Saldırısı Olayı Hakkında Bilgi

 

Yıl 2014’ü gösterirken Rusya’da meydana gelen bir olayda balıkçı beklemediği bir anda ayı saldırınsa uğradı. Rus medyasında ‘’balıkçının ölümünü engelleyen Justin Bieber’’ şeklinde yankı bulan bu olay oldukça ilgi çekiciydi. Çünkü Rus balıkçının torunu şaka amaçlı olarak dedesinin telefonuna Justin Bieber’ın Baby şarkısını yüklemişti. Ayı saldırısı esnasında ise bu şarkı çalmaya başladığında ayı ürkerek balıkçının yanından uzaklaştı.

 

Balıkçı Igor Vorozhbitsyn verdiği demeçte her zaman olduğu gibi balık tutmaya gittiğini fakat ayının saldırmasıyla hayati tehlike geçirdiğini aktardı. O an telefonuna zil sesi olarak torunu tarafından atanan Justin Bieber’ın Baby şarkısı ise ayıyı ürküterek uzaklaştırdığı için hayatına devam etme şansı yakaladı. Tabii ki o an telefonunun çalması da ayrı bir şans faktörü olarak öne çıktı. Rus medyasında çok uzun süre yankılanan haber adeta Justin Bieber’ı kinayeli bir biçimde kahraman olarak ilan edilmesi şeklinde yorumlandı. Torunu vesilesiyle ayının ölümcül saldırısından kurtulan balıkçı Igor ise olayı yıllar boyu gülerek anlatmaya devam etti.

 

kNxKc9jq
Exit mobile version